ONS PRODUCT

Ons product

Fryqua Security Monitoring

In de huidige digitale wereld van toenemende datadiefstal is de bescherming van gevoelige informatie van essentieel belang. Traditionele beveiligingsmaatregelen zijn vaak ontoereikend. Fryqua biedt geavanceerde realtime monitoring voor het proactief detecteren van ongeautoriseerde toegang tot kritieke gegevens. Het waarschuwt onmiddellijk bij verdachte activiteiten en biedt ultieme bescherming tegen ransomware. Voor meer informatie over onze producten, zie hieronder.
gegevensbescherming

Fryqua Data

Met Fryqua's geavanceerde cloudmonitoring-oplossing kunnen we zorg dragen voor de integriteit en veiligheid van jouw waardevolle gegevens in cloudplatforms zoals OneDrive. Deze uitbreiding stelt ons in staat niet alleen de activiteiten op deze platforms te controleren, maar ook potentiële gegevenslekken en inbreuken te identificeren voordat ze escaleren tot grotere incidenten. Dit vermogen van Fryqua zorgt ervoor dat we jouw data, zowel on-premises als in de cloud, kunnen beschermen.

Cloud monitoring

Fryqua Cloud

Met Fryqua’s geavanceerde cloudmonitoring-oplossing kunnen we de integriteit en veiligheid van uw waardevolle gegevens op cloudplatforms zoals OneDrive garanderen. Met onze oplossing kunnen we niet alleen de activiteiten op ons platform monitoren, maar ook potentiële datalekken en inbreuken identificeren voordat deze kunnen escaleren tot grotere incidenten. De mogelijkheid van Fryqua om dit te doen zorgt ervoor dat we uw gegevens zowel on-premise als in de cloud kunnen beschermen.

Infra monitoring

Fryqua Infra

Fryqua Infra is een geavanceerde, doch gebruiksvriendelijke monitoring-oplossing die je complete ICT-omgeving moeiteloos bewaakt: van IT-systemen en apparaten tot netwerken en applicaties. Deze oplossing detecteert potentiële storingen vroegtijdig en voorkomt kostbare downtimes. Onze monitoringoplossing integreert naadloos met bestaande bedrijfsinfrastructuren en ondersteunt apparaten die TCP/IP en/of SNMP-protocollen gebruiken.

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom passen we onze monitoring aan op jouw specifieke eisen. Of je nu alleen downtime-monitoring nodig hebt of een diepgaand inzicht wilt krijgen in de prestaties en beschikbaarheid van je ICT-omgeving, Fryqua Infra biedt uitgebreide mogelijkheden.

Wat Fryqua Infra echt onderscheidt, is dat we niet alleen IT-processen monitoren en ondersteuning bieden bij het oplossen van opkomende incidenten, maar ook waardevolle rapporten verstrekken over deze gebeurtenissen. Hiermee kun je passende maatregelen nemen om herhaling van dergelijke incidenten te voorkomen.