OVER ONS

Over ons

Onze geschiedenis

In 2000 begon Fryqua, toen Triangle Solutions, in Fryslân als een initiatief met een duidelijk doel: een gebruiksvriendelijke, efficiënte en snel te implementeren tool zonder overtollige functies en dure consultancy. In samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen ontwikkelden ze TSMS Solutions Monitoring System, bekend geworden als Fryqua Infra in 2023. Op dat moment domineerden omslachtige softwarepakketten met overbodige functies en kostbare, niet-gebruikersgerichte oplossingen de markt.
onze missie

Bij Fryqua is het onze missie om een betrouwbare IT-dienstverlener en kennispartner te zijn, met een scherpe focus op gegevensbescherming en monitoring en zonder ‘de bla bla’. Wij bieden ondersteuning en service zonder onverwachte extra kosten, om zo een betrouwbare en stressvrije ervaring voor onze klanten te waarborgen. Onze diensten en oplossingen zijn ontworpen om snel en moeiteloos te worden geïmplementeerd, zonder de noodzaak van dure consultancy of overbodige functies. Dit bereiken we door onze klanten centraal te stellen en prioriteit te geven aan hun wensen.

Onze overtuiging in goede communicatie leidt tot nauwe samenwerking met onze klanten, met als doel hen de best mogelijke service te bieden. Onze helpdesk streeft er altijd naar om een extra stap te zetten en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, zodat zij kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit van service en ondersteuning.

Kortom, wij streven ernaar om oplossingen en diensten te leveren, ondersteund door uitzonderlijke service, met een onwankelbare toewijding aan onze klanten en een diepgewortelde passie voor IT

Onze Visie

Aandachtig luisteren naar onze klanten is de sleutel tot ons succes.

Fryqua streeft ernaar een boeiende gespreks- en kennispartner te zijn, zonder verborgen kosten en loze beloftes. We blijven luisteren naar de wensen en behoeften van onze doelgroep, en ontwikkelen voortdurend nieuwe diensten zonder af te wijken van onze kernwaarden, terwijl we wereldwijd blijven groeien.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar en vertrouwen

Wij geloven dat digitale transformatie steunt op solide basis van stabiliteit en vertrouwen. Als IT-dienstverlener en kennispartner hebben we ons toegewijd aan het leveren van diensten die onze klanten kunnen vertrouwen. We doen dit zonder 'blabla', zonder verrassingen in de vorm van verborgen kosten of onverwachte uitdagingen.

Eenvoud en efficientie

Onze oplossingen zijn ontworpen om complexe IT-vraagstukken op het gebied van security monitoring te vereenvoudigen. We omarmen de kracht van eenvoud en efficiëntie, zodat onze klanten snel en zonder overbodige kosten kunnen profiteren van onze diensten.

Klantgerichtheid en aanpassingsvermogen

Bij Fryqua staat de klant altijd centraal in onze activiteiten. We luisteren aandachtig naar hun behoeften en passen onze diensten en oplossingen daarop aan. We beschouwen onszelf als partners in de digitale reis van onze klanten en zijn vastbesloten om de allerbeste service te leveren.

Transparantie en samenwerking

Wij geloven in open communicatie en samenwerking met onze klanten. Transparantie is de sleutel tot het opbouwen van duurzame relaties. We delen onze kennis en expertise om gezamenlijk te groeien.

Passie voor IT en innovatie

Onze diepgewortelde passie voor IT vormt de kern van onze identiteit. We omarmen voortdurende innovatie en zetten ons in om voorop te lopen in de technologische ontwikkelingen.

Groeien met integriteit

Terwijl we onze visie op de groei nastreven, handhaven we onze toewijding aan de essentiële kernwaarden en ons streven om onze klanten te blijven begrijpen. Onze diensten breiden zich uit zonder af te wijken van de principes die ons hebben gevormd.

Hoe weerbaar ben jij tegen cybercriminelen?

Voor meer informatie over ons of een product demonstratie, neem gerust contact met ons op.