ONS PRIJSPLAN

Ons prijsplan

Ontdek Fryqua

Fryqua biedt op dit moment uitgebreide beveiligings- en monitoringfunctionaliteiten waarmee organisaties hun digitale omgevingen effectief kunnen beschermen. We blijven echter innoveren en werken voortdurend aan nieuwe modules en functies om onze klanten in de toekomst nog meer mogelijkheden en flexibiliteit te bieden. Ontdek nu Fryqua en de direct beschikbare functionaliteiten.

Dashboard

Onze monitoring-oplossing stelt klanten in staat om al hun monitoring behoeften samen te brengen in één beheerdashboard. Bovendien is integratie met andere monitoring-oplossingen mogelijk, zodat u niet hoeft te schakelen tussen verschillende programma's.

Fryqua Data

Fryqua Data monitort op afwijkend gedrag bij de toegang, verwerking en bewerking van gevoelige gegevens. Dit proces maakt gebruik van specifieke regels en een 'agent' die afwijkingen detecteert en beheerders onmiddellijk op de hoogte stelt.

Fryqua Cloud

Fryqua Cloud biedt dezelfde functionaliteiten als Fryqua Data, maar is specifiek ontwikkeld voor de cloudomgeving, zoals OneDrive, om gegevensbeveiliging in de cloud te waarborgen. Het waarschuwt beheerders direct bij de identificatie van een afwijkend gedrag.

Fryqua Infra

Fryqua Cloud biedt dezelfde functionaliteiten als Fryqua Data, maar is specifiek ontwikkeld voor de cloudomgeving, zoals OneDrive, om gegevensbeveiliging in de cloud te waarborgen. Het waarschuwt beheerders direct bij de identificatie van een afwijkend gedrag.

Ransomware Detectie

Onze ransomware-detectiemodule in Fryqua stelt beheerders in staat om snel en effectief te reageren op ransomware-aanvallen. Met behulp van vooraf ingestelde regels kan onze ransomware-detectie ransomware blokkeren en beheerders tijdig waarschuwen voor verdere actie.

Live Support

Bij al onze plannen bieden wij een hoogwaardige Nederlandse helpdesk om onze klanten te ondersteunen bij uiteenlopende verzoeken die bijdragen aan het beveiligen van hun omgeving.

Onze plannen zijn eerlijk en schaalbaar, zodat je alleen betaalt voor wat je werkelijk nodig hebt.

Een plan voor iedere onderneming en budget​

Voor Fryqua Data bieden wij verschillende prijsplannen aan die zijn afgestemd op het aantal gebruikers per maand. Onze tarieven zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften, zodat je kunt kiezen welk plan het beste bij jou en je organisatie past.

1 jaar

Een jaarlijkse licentie biedt jou als klant de flexibiliteit en controle die je nodig hebt in de snel veranderende wereld van technologie en beveiliging. Dit kortetermijnmodel stelt je in staat om Fryqua te verkennen en onze oplossingen te benutten zonder langdurige verplichtingen.

€ 6

per gebruiker / maand *

3 jaar (meest gekozen)​

Onze populairste keuze onder organisaties die duurzame beveiliging en kostenefficiëntie nastreven, is onze 3-jarige licentie. Met deze meerjarige toewijding krijg je toegang tot krachtige beveiligingsoplossingen en lagere maandelijkse kosten per gebruiker.

€ 4,75

per gebruiker / maand *

5 jaar​

Onze 5-jarige licentie biedt krachtige, langdurige beveiliging en aanzienlijke kostenbesparingen. Het is de ideale keuze voor organisaties die hun langetermijnbeveiliging willen versterken, met de zekerheid van financiële voordelen en lagere maandelijkse kosten per gebruiker. ​

€ 4

per gebruiker / maand *​

* De prijs is exclusief BTW en gebaseerd op een maximum van 2000 gebruikers. Heb je meer gebruikers? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

UITBREIDING​

Breid je monitoring ook uit met Fryqua Infra.

Als je besluit om een jaarplan met Fryqua Data te nemen, kun je deze module ook uitbreiden met Fryqua Infra. Hierdoor krijg je niet alleen toegang tot uitgebreide gegevens monitoring, maar kun je ook profiteren van de geavanceerde infrastructuur monitoring die Fryqua Infra biedt. Deze naadloze integratie zorgt ervoor dat je al je monitoring behoeften kunt vervullen en biedt een uitgebreide oplossing voor zowel je gegevens als je infrastructuur. Het stelt je in staat om je digitale omgeving volledig te beveiligen en te bewaken met één geïntegreerd systeem. Dit biedt gemak, efficiëntie en meer controle over je IT-omgeving.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

v.a.

€ 1.000

excl. BTW per onderneming / jaar

meerjarenplan

Waarom kiezen voor een meerjaren plan?

We kunnen individuele functionaliteiten aanbieden om volledig tegemoet te komen aan de unieke behoeften en budgetten van onze klanten. Echter, wanneer je kiest voor een meerjarig plan, biedt dit nog meer voordelen. Onze langdurige partners krijgen directe toegang tot alle huidige functionaliteiten van Fryqua tegen een vaste prijs per gebruiker. Hierdoor blijft je organisatie voorop lopen in beveiligingsmogelijkheden en uitdagingen, zonder extra kosten. Bovendien richten we ons grondig op het begrijpen van de behoeften van onze klanten. Dit stelt ons in staat om met hen samen te werken om hun uitdagingen aan te pakken, wat waardevolle inzichten oplevert. Deze inzichten gebruiken we om onze producten continu te verbeteren. Zo profiteren onze klanten op de lange termijn van steeds betere oplossingen.

Twijfel je over welk prijsplan? Laat ons je adviseren en we vinden samen het geschikte plan voor jou.